ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χιονοφράκτες

Κατά τη διάρκεια της χιονόπτωσης αλλά και μετά από χιονοπτώσεις οι δρόμοι μπορούν να καλυφθούν από το χιόνι ή και από χιόνι που παρασύρει ο άνεμος. Αυτό το χιόνι που μεταφέρει ο άνεμος προστίθεται στο ήδη υπάρχον επάνω στο οδόστρωμα, όπου συχνά το φαινόμενο αυτό λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις.

Ο άνεμος μπορεί επίσης να μετακινήσει και χιόνι που έχει ήδη πέσει. Αυτό σημαίνει ότι χιόνι μπορεί να μεταφερθεί και όταν δεν υπάρχει χιονόπτωση.

Οι οδοί μπορεί να προστατευτούν από τους διασκορπισμούς χιονιού με την βοήθεια τεχνιτών μέσων όπως είναι οι φράχτες. Έτσι διευκολύνεται πολύ ο καθαρισμός τους και προλαμβάνονται τα κυκλοφοριακά προβλήματα και οι διακοπές της κυκλοφορίας. Οι φράχτες τοποθετούνται το φθινόπωρο, κατά μήκος του δρόμου όπου υπάρχει κίνδυνος συσσωρεύσεως χιονιού, και αποσύρονται την άνοιξη.

Τα κύρια στοιχεία του ΦΡΑΧΤΗ είναι το δίχτυ, οι βασικοί πάσσαλοι, οι ΠΑΣΣΑΛΟΙ ΤΕΝΤΩΜΑΤΟΣ, ΣΧΟΙΝΙΑ ΤΕΝΤΩΜΑΤΟΣ. Τοποθετείται σε περιοχές όπου υπάρχει συχνή χιονόπτωση παραπλεύρως της οδού στην μια ή και στις δύο πλευρές της οδού.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρεία μας.

 

Εξειδικευμένα συστήματα οδικής προστασίας 2

Για κάποιες λειτουργίες του ιστοτόπου χρησιμοποιούνται cookies. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας εδώ, αποδέχεστε τη χρήση τους.

Περισσότερες πληροφορίες Εντάξει