ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σύστημα - περίφραξης - αποκλεισμού (SKIPPER)

Το σύστημα SKIPPER φέρει εσωτερικά του μια υψηλής αντοχής , κατασκευασμένη από πλαστικοποιημένο ύφασμα , μήκους 9μέτρων ριγωτή χρώματος Λευκού – Κόκκινου ταινία με κλιπ σύνδεσης στο άκρο της . Διαθέτει μηχανισμό αυτόματης περιτύλιξης της ταινίας καθώς επίσης και διακόπτη με θέση open για απελευθέρωση της ταινίας προκειμένου να ξετυλιχθεί ή τυλιχθεί και θέση lock για κλείδωμα της ταινίας όταν αυτή χρησιμοποιείται . Φέρει τρεις υποδοχές για την στερέωση των κλιπ των ταινιών σε αντίστοιχα άλλα συστήματα SKIPPER .
Το SKIPPER μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε οποιονδήποτε τύπο κώνου , στύλου , ορθοστάτη ή σε ειδική βιδωτή βάση τοίχου ή μαγνητική βάση . Το άλλο άκρο της ταινίας μπορεί με το ειδικό κλιπ να καταλήξει σε μια από τις τρεις υποδοχές στήριξης ενός επόμενου SKIPPER ή σε ειδική βιδωτή βάση τοίχου ή μαγνητική βάση την οποία έχουμε στηρίξει π.χ. σε ένα όχημα .
Το SKIPPER διαθέτει ειδική υποδοχή για προειδοποιητικό φανό με λάμπες LED (συνεχόμενης ή flashing λειτουργίας). Διαθέτει επίσης ειδικό στήριγμα για πινακίδα μεγέθους Α4 και προειδοποίηση, διαφήμιση κλπ.

Για κάποιες λειτουργίες του ιστοτόπου χρησιμοποιούνται cookies. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας εδώ, αποδέχεστε τη χρήση τους.

Περισσότερες πληροφορίες Εντάξει