ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Πλαστικοί στυλίσκοι σταθεροί & πτυσσόμενοι

Είναι (σωλήνες) μικρής διατομής από πλαστικό υλικό και χρησιμοποιούνται όπου απαιτείται η οριοθέτηση τμήματος, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. Είναι εύκολοι στην χρήση (φορητοί), δεν απαιτείται στερέωση στο έδαφος (βίδωμα ή πάκτωση). 

Είναι σωλήνας από πλαστικό υλικό, διαμέτρου 5 εκ. και ύψους 90 εκ., με λωρίδες εναλλάξ κόκκινου και λευκού χρώματος ή κίτρινου και μαύρου χρώματος. Στην κεφαλή τοποθετείται πλαστικό καπάκι με κρίκους (για να συνδέονται με αλυσίδα ή ιμάντα, σχοινί κ.λπ.)

Η βάση είναι μαύρη από πλαστικό υλικό, τετράγωνη ή στρογγυλή, κατάλληλα διαμορφωμένη για να γεμίζει με άμμο ή νερό.

Είναι πλαστικός σωλήνας, διαμέτρου 5 ε. και ύψους περίπου 95 εκ., με λωρίδες εναλλάξ κόκκινου και λευκού χρώματος ή κίτρινου και μαύρου χρώματος. Στην κεφαλή τοποθετείται πλαστικό καπάκι με γάντζους (για στήριξη αλυσίδας, ιμάντα ή σχοινί κ.λ.π.).

Η βάση είναι από πλαστικό υλικό μαύρου χρώματος, διαμορφωμένη έτσι ώστε ο στυλίσκος να διπλώνει.

Είναι πλαστικός σωλήνας διαμέτρου 5 εκ. και ύψους 95 εκ. εξολοκλήρου λευκού χρώματος ή με λωρίδες εναλλάξ λευκού και κόκκινου χρώματος ή λευκού και μαύρου χρώματος. Καί στις τρείς περιπτώσεις το λευκό χρώμα είναι φωσφορίζον.
Στην κεφαλή τοποθετείται πλαστικό καπάκι με γάντζους.

Η βάση κατασκευασμένη από πλαστικό υλικό, είναι τετράγωνη (30 Χ 30 Χ 7) εκ. λευκού φωσφορίζοντος χρώματος.

Για κάποιες λειτουργίες του ιστοτόπου χρησιμοποιούνται cookies. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας εδώ, αποδέχεστε τη χρήση τους.

Περισσότερες πληροφορίες Εντάξει