ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μετρητές Ορατότητας (Οπισθανάκλασης)

Για την οδική ασφάλεια, ιδιαίτερα σημαντικός είναι ο ρόλος της καλής ορατότητας των δύο κύριων σημάνσεων του οδικού δικτύου όπως είναι οι πινακίδες κυκλοφορίας και οι διαγραμμίσεις στο οδόστρωμα.

  • Το ελάχιστο όριο της ασφαλούς ορατότητας των δύο αυτών οδικών σημάνσεων, θα πρέπει να ελέγχεται συστηματικά, προκειμένου να διαπιστώνεται η συμφωνία με τα προβλεπόμενα στα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα ελάχιστα όρια.

Η εταιρία DELTA Δανίας, κατέχει κυρίαρχη θέση παγκοσμίως στην κατασκευή οπτικών οργάνων μέτρησης των τιμών ορατότητας των αντανακλαστικών μεμβρανών, των πινακίδων σήμανσης του οδικού δικτύου και των διαγραμμίσεων οδοστρωμάτων ημέρας και νύχτας σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα.

Χρησιμοποιούνται διεθνώς από όλες σχεδόν τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τις εταιρίες συντήρησης αυτοκινητοδρόμων, τις τεχνικές εταιρίες, τους εργολάβους κλπ.
Με τα όργανα Μέτρησης Οπισθανάκλασης της εταιρίας DELTA Δανίας, ο βαθμός ορατότητας μπορεί να διαπιστώνεται με ακρίβεια, άμεσα, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η εταιρία μας αντιπροσωπεύει την DELTA Δανίας τα όργανα μέτρησης της οποίας έχουν προμηθευτεί :
Στην Ελλάδα: το κρατικό εργαστήριο ΥΠ.Ε.ΧΩ.Δ.Ε. (ΚΕΔΕ), η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΕ, το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών ‘‘Ελευθέριος Βενιζέλος”, Τεχνικές εταιρίες δημοσίων έργων, Κατασκευαστές πινακίδων οδικής σήμανσης και διαφημιστικών πινακίδων κ.α.
Στην Κύπρο: η Δημόσια Υπηρεσία συντήρησης αυτοκινητοδρόμων.

Για την μέτρηση της αντανακλαστικότητας μεμβρανών οι οποίες χρησιμοποιούνται στην κατασκευή πινακίδων οδικής σήμανσης και την ορατότητα των πινακίδων σημανσής τοποθετημένων στο οδικό δίκτυο κ.λ.π.

Για την μέτρηση της ορατότητας ημέρας και νύχτας των διαγραμμίσεων του οδικού δικτύου.

Μετράει σε κανονική (normal) ταχύτητα αυτοκινήτου με ακρίβεια, όπως ο χειροκίνητος μετρητής.

Για κάποιες λειτουργίες του ιστοτόπου χρησιμοποιούνται cookies. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας εδώ, αποδέχεστε τη χρήση τους.

Περισσότερες πληροφορίες Εντάξει