ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Προφίλ Εταιρείας

Η εταιρεία Ο. ΜΑΥΡΟΔΗΜΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., αποτελεί τη συνέχεια της επιχείρησης ΕΙΔΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ιδρυθείσα το έτος 1981 από τον Διπλ. Μηχ. Γεώργιο Αθ. Πριόβολο.*

Σήμερα η εταιρεία λειτουργεί, υπό τον διακριτικό τίτλο “SAFETY FIRST Co” με την επωνυμία “ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΑΥΡΟΔΗΜΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.” με Γενικό Διευθυντή τον Οδυσσέα Μαυροδήμο (Μ.Α.).

Επιστημονικός συνεργάτης και σύμβουλος, παραμένει ο κ. Γ. Πριόβολος.

Ο Οδυσσέας Μαυροδήμος είναι μέλος-συνεργάτης της Διεθνούς Οδικής Ομοσπονδίας (IRF), της Οδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΟΔΟΜΕΛ), του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) καθώς και του ελληνικού οργανισμού τυποποίησης (ΕΛΟΤ).

Η δραστηριότητα της εταιρείας αναπτύσσεται σε διάφορους συναφείς τομείς:

  • Την παραγωγή και το εμπόριο όλων των ειδών που προορίζονται για την ΟΔΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ και ΑΣΦΑΛΕΙΑ, με τα οποία η εταιρεία μας προμηθεύει όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες, Οργανισμούς, Ο.Τ.Α., εργολάβους Δημοσίων Έργων, τεχνικές εταιρείες κ.α.

  • Την μελέτη, σχεδιασμό και εφαρμογή συναφών προϊόντων.

  • Την προσφορά Υπηρεσιών που σχετίζονται με τους Διαγωνισμούς των Κρατικών Υπηρεσιών, Ο.Τ.Α., κλπ.

  • Την αντιπροσώπευση μεγάλων οίκων του εξωτερικού σε εξειδικευμένα προϊόντα, όργανα και μηχανήματα.

Όλα τα προιόντα μας ακολουθούν αυστηρά τις ισχύουσες Ελληνικές, Ευρωπαικές Προδιαγραφές και η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με το πρότυπο Διαχείρισης ποιότητας EN ISO 9001

 


* Η επιχειρηματική δραστηριότητα του Μηχ/γου Ηλεκ/γου Γ. Πριόβολου έχει αφετηρία το έτος 1950 με εμπορικές- βιομηχανικές επιχειρήσεις, μηχαν/κές και Ηλεκτο/κές μελέτες και εφαρμογές και την αποκλειστική ενασχόληση με είδη Οδικής Σήμανσης και Ασφάλειας από το 1981.
 

Για κάποιες λειτουργίες του ιστοτόπου χρησιμοποιούνται cookies. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας εδώ, αποδέχεστε τη χρήση τους.

Περισσότερες πληροφορίες Εντάξει