ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Έτοιμο ψυχρό ασφαλτόμειγμα

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ :
Έτοιμο ψυχρό ασφαλτόμιγμα από ειδικής σύνθεσης συνδετικό υλικό .
Εφαρμόζεται εν ψυχρό , είναι έτοιμο προς χρήση και δεν απαιτείται καμία προετοιμασία της κατεστραμμένης επιφάνειας . Δεν χρειάζεται ανάμειξη με άλλη συγκολλητική ουσία πριν την εφαρμογή του .
Είναι ακίνδυνο στην χρήση , έχει ταχύτατη εφαρμογή (σε τρία λεπτά) χωρίς ειδικό εξοπλισμό και η απόδοσή του στην κυκλοφορία είναι άμεση. Δεν επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες όπως υψηλές θερμοκρασίες , χιόνι ,παγετός , βροχή κλπ.
Παραμένει ελαστικό για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την χρήση του χωρίς να δημιουργεί απολύτως κανένα πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων .
Eπίσης δεν παρουσιάζει ρωγμές λόγω μεταβολής της θερμοκρασίας (συστολή – διαστολή) και δεν αποκολλάται από τα ελαστικά των αυτοκινήτων ή από πεζούς . 


ΧΡΗΣΕΙΣ :

Χρησιμοποιείται για τη μόνιμη επισκευή φθορών του οδοστρώματος , λάκκων κλπ.
Το υλικό αυτό χρησιμοποιείται ευρύτατα από εταιρείες συντηρήσεως οδικών δικτύων, σε αεροδρόμια , γέφυρες , χώρους στάθμευσης κλπ. καθώς είναι κατάλληλο για οδοστρώματα από ασφαλτικό υλικό ή σκυρόδεμα .   


ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ :

Απομακρύνουμε – αφαιρούμε από το σημείο της εφαρμογής (π.χ. λακκούβα) τα διάφορα υλικά όπως χαλίκια , πέτρες , χώμα , στάσιμα νερά κλπ. και χρησιμοποιούμε όσο υλικό χρειάζεται για να καλύψουμε – γεμίσουμε την λακκούβα δίνοντας μια ελαφρά υπερύψωση και κατόπιν συμπιέζουμε το υλικό με το πίσω μέρος ενός φτυαριού ή με έναν κύλινδρο. Η κατανάλωση του υλικού είναι περίπου 25κιλά για λακκούβες επιφάνειας 1m2 και βάθους περίπου από 20mm έως 30mm .
Διατίθεται συσκευασμένο σε δοχεία ή σάκκους των 25κιλών (διάρκεια αποθήκευσης 24 μηνών)

Για κάποιες λειτουργίες του ιστοτόπου χρησιμοποιούνται cookies. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας εδώ, αποδέχεστε τη χρήση τους.

Περισσότερες πληροφορίες Εντάξει